Erico's Magic & Balloons

Wilt u eens wat anders dan de normale tafelgoochelaar?
Dan is ERICO’s Magic & Balloons iets voor u.

Deze allround entertainer vermaakt uw gasten op geheel eigen wijze met een unieke combinatie van komedie, goochelen en balloon animatie.
Erico is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echt magisch entertainer en brengt verbluffende tafelanimatie bij u aan tafel met humor en magie en ballonanimatie van de bovenste plank. Hij entertaint de gasten tussen het publiek met Magisch entertainment in stijl. In combinatie met‘close-up’ magic en zijn wervelende ballonnenanimatie laat hij uw gasten verbluffende en komische staaltjes van magie en vingervlugheid zien. Ongelofelijke magie waar u met uw neus boven op zit en kunt bekijken en zelfs meedoen..maar u uiteindelijk vooral verbaast!
Laat je even  meevoeren in de wereld van ballonnen en ervaar hoe Erico met een groot gevoel voor entertainment, een vlotte babbel  en vingervlugge handen de allerleukste strip- en  tekenfilmfiguren voor je neus laat verschijnen. Naast de magische waarde van ballonnen is het ook een  commerciële publiekstrekker voor beurzen, bedrijfsopeningen, waarbij Erico 'draait op verzoek'.


  

© 2009 Showmakers      Design: Quoen.nl