Clown Erico

 

Lachen is gezond.
Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen.
Er zijn clowns en er zijn clowns maar Erico is geen standaard clown maar een sympathieke clown die weet als een van de weinige die zowel jong als oud aan het lachen weet te krijgen.

Een taak die hij vol enthousiasme vervult.

Hij is geboren met de lach aan zijn kont en al als klein jochie zag iedereen dat hij niets anders dan clown kon worden. De meerdere malen veel bekroonde Clown Erico is geen onbekende in de Nederlandse circus ,theater en entertainmentbranche.

Al meer dan 25 jaar verzorgt Erico shows en entertainment

Erico heeft dan ook al veel verschillende faccetten gedaan van theater tot aan circus en van cruiseschepen tot aan tv optredens.

O.a: Dfds Seaways, Efteling, Bobbejaanland, Circus Freiwald, Kerstcircus Nijmegen, Circus Herman Renz, Vtm Kzoom...

ook heeft hij diverse prijzen gewonnen waaronder o.a: Kidssalabim ëuropean childrens entertainer of the year", 2e plaats bij het tv programma "De nieuwe Bassie", diverse Publieks prijzen bij club kampioenschappen goochelclub Gonga, nmu juniorenconcours.

Sommige clowns zijn gewoon niet grappig of plat. Erico een rasentertainer die de lachers op zijn hand weet te krijgen en goed in te spelen op onverwachte situaties in het publiek.

Geniet van en lach om deze sympathieke clown die bewijst dat een clown meer moet hebben dan een rode neus om écht clown te zijn. plezier gegarandeerd!
Oftewel....Clown Erico .

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 Showmakers      Design: Quoen.nl